Telefoonnummer: 085 – 489 10 71

 

 

Training foutloos
Nederlands schrijven

Sneller fietsen dan mij…, als ik…, als mij…, dan ik… Hè, hoe zat dat ook alweer?

Je twijfelt. Maar je wilt niet dat het fout gaat. Want die fouten ziet een ander ook.

Foutloos en zelfverzekerd schrijven

Schrijf jij regelmatig zakelijke teksten? Bijvoorbeeld voor een website, een nieuwsbrief of brochures? En wil je een goede indruk achterlaten? Dan is de training foutloos Nederlands schrijven misschien wel iets voor jou.

In deze training frissen we je kennis van de taalregels weer helemaal op. Daardoor ga je beter en zelfverzekerder schrijven. De training is kort van duur en meteen toepasbaar in de praktijk. Bovendien hoef je geen taalwonder te zijn om eraan mee te doen.

Nieuwe klanten en extra omzet

Uit onderzoek blijkt dat 74% van de klanten foutloos taalgebruik ziet als een teken van zorgvuldigheid en kwaliteit. Als je foutloos schrijft, geef je dus een mooi visitekaartje af. Je (potentiële) klanten krijgen een positief beeld van de mensen in je bedrijf en van je product of dienst. Dat kan je extra omzet en nieuwe klanten opleveren.

Jouw boodschap centraal in duidelijke taal !

Wij publiceren regelmatig blogs over Google, copywriting voor internet, duidelijke taal en opmerkelijke taalkwesties.

Wil je op de hoogte blijven?

Vul dan hier je naam en e-mailadres in.

Rake teksten waarmee jij je doel bereikt en die goed vindbaar zijn in Google.
Door wie laat jij je teksten schrijven?

Inhoud van de training

In deze training bespreken we de belangrijkste taalregels. Is het nu ‘word’ of ‘wordt’ en ik ‘hou’ of ik ‘houd’? Waarom schrijf je paardenvoer met een ‘n’ en groentesoep zonder die ‘n’? En hoe zit dat met aan elkaar schrijven? Is het ‘communicatie advies’ of ‘communicatieadvies’?

Je krijgt veel oefeningen en een heldere uitleg. We behandelen de meest gemaakte fouten. Daarbij gebruiken we concrete voorbeelden, het liefst uit je eigen werksituatie.

Na afloop van de training ken je de belangrijkste taalregels en schrijf je beter Nederlands. Plezierig voor jezelf en ook voor je bedrijf of organisatie.

Dit komt aan bod:

• Spelling en werkwoorden
• Los of aan elkaar schrijven
• Engelse woorden in onze taal
• Lastige taalkwesties (als/dan, je/jouw, hun/hen enz.)
• Leestekens (sms-en of sms’en)

Wanneer?

Vanwege het coronavirus zijn alle schrijftrainingen uitgesteld. Zodra het weer mogelijk is om schrijftrainingen te geven, maken wij nieuwe trainingsdata bekend.

Aantal deelnemers

Aan de training kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Kosten

Deze training kost € 190,00 excl. 21% btw. In deze prijs is het lesmateriaal inbegrepen.

 

Nicoline Maes van Maes New Media: “Na vijf jaar in de USA te hebben gewoond, was mijn Nederlandse spelling behoorlijk weggezakt. In de training van Taalfirma werd mijn spelling weer danig opgefrist. Nu weet ik weer hoe je ge-sms’t schrijft en twijfel ik veel minder over ‘d’ of ‘t’. Ik vind de training van Taalfirma een absolute aanrader voor elke professional die met taal te maken heeft. Kortom: voor iedere ondernemer!”

Contact

085 – 489 10 71
info@taalfirma.nl

De Bloemendaal 10
1ste verdieping
5221 EC Den Bosch

Bank: NL48 RABO 0161 9410 79
KvK-nummer: 53 35 25 21

Aanmelden of meer informatie