Telefoonnummer: 085 – 489 10 71

Komt jouw
boodschap over?

Hoe mooi je woorden ook zijn, uiteindelijk gaat het maar om één ding: komt je boodschap over?

Een goede tekst sprankelt en is geschreven in begrijpelijk Nederlands. Een goede tekst raakt ook de juiste snaar bij je doelgroep. Gaat het om een webtekst, dan wil je ook meer verkeer naar je website. Daar moet die tekst voor zorgen en daarvoor is SEO-kennis nodig. Bovendien moet zo’n tekst lekker leesbaar zijn op een scherm.

Taalfirma is opgericht om ondernemers en organisaties daarbij te helpen.

 

Taalfirma helpt

Taalfirma helpt met tekstschrijven, taaladvies en schrijftrainingen. Duidelijke taal, een goed verhaal en hoog scoren in Google staan daarbij centraal.

Wij hebben veel verstand van teksten voor websites.
Door wie laat jij je teksten schrijven?

Duidelijk en met een frisse blik

Taalfirma is thuis in allerlei branches. Maar als vrij tekstbureau is er natuurlijk ook een afstand tot elke specifieke klant. En dat is in de praktijk een groot voordeel. Want daardoor kijken we met andere ogen.

We denken en lezen bij Taalfirma net zoals de doelgroep van de klant. Dat resulteert in duidelijke teksten die perfect op die doelgroep zijn afgestemd.

Werkwijze

Taalfirma werkt intensief samen met andere vakspecialisten. Bij grote of complexe opdrachten is het mogelijk om een team in te zetten.

Die samenwerking garandeert ook continuïteit en een kritische blik. Bij Taalfirma gaat elke geschreven tekst nog langs een tweede tekstschrijver die er nog eens goed naar kijkt.

Jouw boodschap centraal in duidelijke taal !

Wij publiceren regelmatig blogs over Google, copywriting voor internet, duidelijke taal en opmerkelijke taalkwesties.

Wil je op de hoogte blijven?

Vul dan hier je naam en e-mailadres in.

Vervang deze tekst door de link naar de video

Over Sjeng Lenssen

Meer dan 25 jaar heb ik ervaring opgedaan met communicatie in diverse sectoren. Vooral in zorg en welzijn. En bij de overheid.

In die jaren heb ik gemerkt hoe lastig het is om een boodschap duidelijk over te brengen.

Daarom heb ik in 2011 Taalfirma opgericht. Taalfirma richt zich op duidelijke taal. Niet zomaar. Ik geloof in duidelijke taal. Zodat iedereen snapt waar het over gaat.

Duidelijke taal maakt mensen vrij. Dan hoef je niet om uitleg te vragen. En je hoeft niets uit te leggen. Wel zo fijn voor iedereen.

Bijdragen aan vrijheid door duidelijke taal. Dat is mijn missie als ondernemer, communicatiedeskundige, blogger en specialist in duidelijke taal.

Je kunt me volgen op Instagram en LinkedIn.