Telefoonnummer: 085 – 489 10 71

Privacy en cookies bij taalfirma

De privacyverklaring en het cookiebeleid van taalfirma

 

Jouw privacy

Taalfirma, gevestigd aan De Bloemendaal 10, 5221 EC Den Bosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij respecteren je privacy en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die jij ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens, Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Europese General Data Protection Regulation stellen.

 

Contactgegevens

www.taalfirma.nl
De Bloemendaal 10
5221 EC Den Bosch
085 489 1071

 

Persoonsgegevens die taalfirma verwerkt

Taalfirma verwerkt persoonsgegevens van jou wanneer je gebruik maakt van onze diensten. In het volgende overzicht staan de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

 

Minderjarigen

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

 

Met welk doel verwerkt taalfirma persoonsgegevens?

Ben je klant bij taalfirma of heb je informatie bij ons ingewonnen om mogelijk klant te worden? Dan verwerken wij jouw persoonsgegevens om onze (mogelijke) overeenkomst uit te kunnen voeren. Daarvoor hebben wij minimaal je voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en bankrekeningnummer nodig. Zonder die gegevens kunnen wij je niet van dienst zijn. Wij verwerken je persoonsgegevens met de volgende doelen:

  • Voor het afhandelen van jouw betaling
  • Om contact met je te kunnen leggen voor het uitvoeren van onze dienstverlening
  • Om je te informeren en om onze diensten aan je te leveren

Daarnaast verwerkt taalfirma persoonsgegevens met als doel:

  • Versturen van onze e-mailnieuwsbrief aan geïnteresseerden
  • Je de gelegenheid te geven reacties te plaatsen op onze blogs
  • Je de gelegenheid te geven een bericht te mailen via het contactformulier op de website

 

Nieuwsbrief

Wanneer je je op onze e-mailnieuwsbrief abonneert, word je specifiek gevraagd om akkoord te gaan met de privacyverklaring van taalfirma. Je geeft dan akkoord voor de verwerking van je persoonsgegevens.

 

Hoelang bewaart taalfirma je persoonsgegevens?

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Wij hanteren een standaard bewaartermijn van 2 jaar. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht, zoals gegevens voor de Belastingdienst.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens verstrekt ten behoeve van een klantovereenkomst.
    Bewaartermijn: zolang de klantovereenkomst in uitvoering is en zeven jaar daarna. Reden: voor de levering van onze diensten en producten, onze bedrijfsadministratie en de wettelijke bewaartermijn voor de Belastingdienst.
  • Persoonsgegevens verstrekt ten behoeve van een informatieaanvraag om mogelijk een klantovereenkomst aan te gaan, zonder dat dit tot een overeenkomst heeft geleid.
    Bewaartermijn: zolang wij contact hebben over de informatieaanvraag en twee jaar daarna of tot jouw eerdere verzoek om verwijdering van je gegevens.
    Reden: om je vragen op te kunnen volgen en je te kunnen informeren over onze diensten en producten.
  • Persoonsgegevens verstrekt ten behoeve van contact via de website

.
    Bewaartermijn: zolang wij contact hebben over de vraag of opmerking en twee jaar daarna of tot jouw eerdere verzoek om verwijdering van je gegevens.

Reden: om je vraag of opmerking op te kunnen volgen.
  • Persoonsgegevens verstrekt voor de toezending van onze e-mailnieuwsbrief
.
    Bewaartermijn: zolang de e-mailnieuwsbrief actief is of tot jouw eerdere verzoek tot uitschrijving.

Reden: om je de e-mailnieuwsbrief te kunnen zenden.
  • Persoonsgegevens verstrekt ten behoeve van plaatsing van een reactie op (een van) onze blogs.
    Bewaartermijn: zolang de blogs op de website staan of tot jouw eerdere verzoek om verwijdering van je gegevens.

Reden: om je reactie te kunnen plaatsen.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Taalfirma verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan anderen verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties die jouw gegevens verwerken in opdracht van taalfirma, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens als waar taalfirma zich toe heeft verplicht. Taalfirma blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

De volgende organisaties voeren werkzaamheden voor ons uit:

 

We gebruiken cookies

We gebruiken cookies om onze website naar behoren te laten werken. Ook gebruiken we cookies om content op de website te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt gegeven of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun diensten. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.

Taalfirma gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Taalfirma gebruikt de volgende cookies of vergelijkbare technieken:

Google Analytics cookies

Onze website maakt gebruik van cookies van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en om daarover rapportages te krijgen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Taalfirma heeft hier geen invloed op. Taalfirma staat Google niet toe de via Analytics verkregen informatie te gebruiken voor andere Googlediensten. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google.

Social Media tracker Gravatar



Deze gebruiken we in alle blogberichten bij de reacties. Dit cookie plaatst een avatar (kleine afbeelding of foto) bij een reactie van reageerder als deze bij Gravatar een avatar geregistreerd heeft. Privacyverklaring Gravatar.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door taalfirma. En je hebt recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou bewaren in een computerbestand naar jou of een ander (bijvoorbeeld een door jou genoemde organisatie) te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens, of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens, sturen naar info@taalfirma.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en je burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Taalfirma reageert zo snel mogelijk op jouw verzoek, in elk geval binnen vier weken.

 

Hoe wij jouw persoonsgegevens beveiligen

Taalfirma neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en heeft passende maatregelen getroffen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn, of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@taalfirma.nl.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpt taalfirma je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Mocht je er toch niet samen met taalfirma uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen in privacyverklaring en cookiebeleid

Wij kunnen onze privacyverklaring en ons cookiebeleid van tijd tot tijd wijzigen. Wij raden je daarom aan deze privacyverklaring en ons cookiebeleid regelmatig te raadplegen.

Deze privacyverklaring en ons cookiebeleid zijn in het kader van de AVG/GDPR-regelgeving herzien op 12 augustus 2019.