Telefoonnummer: 085 – 489 10 71

Schrijf zelf je beste teksten ooit.

Bij wie volg jij een schrijftraining?

Training schrijven
voor het web

Schrijf je regelmatig teksten voor een website of heb je een blog? Dan wil je daarmee natuurlijk goed scoren in Google. Maar tegelijk wil je dat bezoekers jouw teksten ook echt gaan lezen en door jouw teksten iets gaan doen. Dat ze bijvoorbeeld een product bestellen of zich ergens voor aanmelden. In de training schrijven voor het web leer je in korte tijd hoe je dat allemaal voor elkaar krijgt.

 

Voor wie is deze training bedoeld?

De training schrijven voor het web is een basistraining voor iedereen die teksten voor websites schrijft. De training is heel geschikt voor ondernemers die zelf de teksten voor hun website schrijven. Daarnaast richt deze training zich ook op beginnende webredacteuren, communicatiespecialisten en content managers.

Gecertificeerd trainer SEO-schrijven voor het web bij taalfirma

 

Je trainer is SEO-gecertificeerd en heeft up-to-date kennis van Google en schrijven voor het web.

 

 

Wat leer je in de training schrijven voor het web?

De kunst op internet is om goed vindbaar te zijn. Je bent goed vindbaar als je met je website hoog scoort in de zoekresultaten van Google. Dat bereik je door in je teksten de juiste zoekwoorden te verwerken. Maar dan ben je er nog niet. Want Google kijkt allang niet meer alleen naar zoekwoorden. Google kijkt ook naar het gedrag van mensen op internet. Hoe lang blijven bezoekers bijvoorbeeld op je webpagina hangen en waarop klikken ze? Dat zijn zomaar een paar factoren die voor Google ook bepalen hoe hoog jouw website komt te staan in de zoekresultaten. Daarom is het ook belangrijk om met slimme copywriting-technieken bezoekers langer vast te houden op je website. In de training schrijven voor het web komt daarom niet alleen basiskennis over zoekwoorden aan bod. We gaan ook kijken hoe je boeiend en duidelijk kunt schrijven zodat bezoekers langer op je website blijven.

 

Dit komt er over web-schrijven aan bod:

  • Boeiende teksten schrijven waarmee jij je doel bereikt
  • Goed leesbaar schrijven voor een beeldscherm
  • Structuur aanbrengen in je tekst
  • Je tekst optimaliseren met zoektermen voor Google (SEO)
  • De beginselen van zoekwoordonderzoek
  • Een goede SEO-titel schrijven
  • Je tekst effectief samenvatten voor Google (meta-omschrijving)

 

Kosten en praktische informatie

Jouw boodschap centraal in duidelijke taal !

Wij publiceren regelmatig blogs over Google, copywriting voor internet, duidelijke taal en opmerkelijke taalkwesties.

Wil je op de hoogte blijven?

Vul dan hier je naam en e-mailadres in.

Rake teksten waarmee jij je doel bereikt en die goed vindbaar zijn in Google.
Volg nu de training schrijven voor het web en je leert het allemaal!

Resultaat van de training schrijven voor het web

De training schrijven voor het web is een mix van theorie en oefeningen en duurt 3 uur. Je hebt een eigen laptop nodig voor de oefeningen. Na afloop van de training ken je de basisregels waaraan teksten voor internet moeten voldoen. Je hebt daarmee al veel geleerd om zelf betere webteksten te gaan schrijven.

 

Wanneer?

Deze training verzorgen wij zowel overdag als ’s avonds. Vanwege het coronavirus zijn alle schrijftrainingen uitgesteld. Zodra het weer mogelijk is om schrijftrainingen te geven, maken wij nieuwe trainingsdata bekend.

 

Waar?

Wij geven de training in onze cursusruimte op De Bloemendaal 10 in Den Bosch. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en er zijn volop gratis parkeerplaatsen.

 

Aantal deelnemers

Je gaat aan de slag in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. Daardoor is er volop gelegenheid om in te gaan op al je vragen en op jouw individuele situatie.

 

Trainer

Je trainer is een gecertificeerd SEO-tekstschrijver en is dagelijks actief als webredacteur en online copywriter voor uiteenlopende opdrachtgevers.

 

Kosten

Deze training kost € 149,00 excl. 21% btw. In deze prijs zijn het lesmateriaal, koffie en thee inbegrepen.

 

De training schrijven voor het web is vernieuwd op 29 februari 2020.

Contact

085 – 489 10 71
info@taalfirma.nl

De Bloemendaal 10
1ste verdieping
5221 EC Den Bosch

Bank: NL48 RABO 0161 9410 79
KvK-nummer: 53 35 25 21

Aanmelden of meer informatie